Eerste beelden van komende kampvuur op ‘Temptation Island’ beloven DRAMA!

Eerste beelden van komende kampvuur op ‘Temptation Island’ beloven DRAMA!

Morgen staat er weer een kampvuur op de agenda voor ‘Temptation Island’ en daarin zal Deborah de beelden te zien krijgen waarop ‘haar’ Tim zijn liefde voor Cherish van de daken schreeuwt. En je kan het je al inbeelden: die komen hard aan. Deze trailer belooft alvast een flinke portie drama.

Het volgende kampvuur op Temptation Island zou weleens het meest dramatische uit de geschiedenis van het programma kunnen worden. Deborah zal namelijk de pijnlijke beelden te zien krijgen van haar vriend Tim met wie ze van plan was te trouwen.

Timtation

Tim begon ijzersterk aan Temptation Island, maar sinds twee weken is er van die trouwe Tim niets meer te bespeuren. Hij werd overmand door “klimop” en is nu niet meer weg te slaan van verleidster Cherish.

Hoewel hij constant al huilend duidelijk probeert te maken dat hij zijn Deborah “echt niet wil kwetsen”, kust en knuffelt hij er voor het oog van de camera’s op los met Cherish. En die beelden zal Deborah nu te zien krijgen. Uit de eerste beelden van het kampvuur blijkt al dat ze heftig reageert op die beelden en dat Tim en zijn “ik wil Deborah niet kwetsen” er bij deze aan zijn voor de moeite.

Bekijk de heftige beelden hier:

Zelf andere oorden gaan verkennen in Thailand, boek hier je vakantie!

Gesponsorde artikelen