Eerste beelden van Netflix-reeks ‘The Witcher’: zo ziet Geralt of Rivia er uit

Eerste beelden van Netflix-reeks ‘The Witcher’: zo ziet Geralt of Rivia er uit

Netflix heeft een tweet gepost met een korte teaser van hun nieuwe reeks ‘The Witcher’, gebaseerd op de gelijknamige game. We zien Henry Cavill als Geralt of Rivia.

Opvallend: Henry Cavill heeft geen baard in de video in tegenstelling tot in de games. In de boekenreeks heeft Geralt ook geen baard. Wanneer Netflix de nieuwe reeks uitbrengt, is nog niet geweten. Er wordt verwacht dat het voor 2019 zal zijn. De opnames beginnen deze maand in Hongarije.

De serie is gebaseerd op de boeken van Andrzej Sapkowski, waar de games in eerste instantie ook op zijn gebaseerd.

Lauren Schmidt Hissrich, die de leiding heeft over de serie maakte in september al bekend dat ze erg blij ze was met Henry Cavill als Geralt.

(Dit zijn de 50 beste series op Netflix.)

Hooggeplaatste acteurs

Naast Henry Cavill zijn er ook rollen weggelegd voor Freya Allan (The War of the Worlds, Bluebird) als Ciri en voor Anya Chalotra (Wanderlust, The ABC Murders) als Yennefer. Zij zijn de belangrijkste personages naast Geralt.

We zien ook acteurs en actrices zoals Jodhi May (Game of Thrones) als Queen Calanthe, Björn Hlynur Haraldsson (Fortitude) als Eist, Adam Levy (Knightfall) als Mousesack en MyAnna Burig (Ripper Street) als Tissaia in de serie.

Henry Cavill in The Witcher:

Gesponsorde artikelen