Eerste beelden van nieuwe Netflix-reeks ‘Sabrina’ doen ons sidderen en beven

Eerste beelden van nieuwe Netflix-reeks ‘Sabrina’ doen ons sidderen en beven

Heksen van het Belgenland, begin almaar te jubelen, want Netflix heeft vandaag de officiële trailer van ‘Chilling Adventures of Sabrina’ gelanceerd. De reeks zal uit 10 afleveringen bestaan en is vanaf 26 oktober exclusief te bekijken via de streamingdienst.

Chilling Adventures of Sabrina, met de 18-jarige actrice Kiernan Shipka in de hoofdrol, is een naargeestig coming-of-age verhaal met alle ingrediënten van een smakelijke horror: occulte praktijken en hekserij. Sabrina is jong en verward. Ze kampt met een dubbele persoonlijkheid. Zo is ze half-mens en half-heks. Alsof dat nog niet genoeg is, wordt ze ook nog eens bedreigd door duivelse krachten die haar, haar familie en de menselijke wereld bedreigen.

Medewerkers van Riverdale en Archie Comics

Medewerkers van de reeks zijn Roberto Aguirre-Sacasa, de executive producer van Riverdale en het creatieve brein achter Archie Comics. Die nam Riverdale-medewerkers Greg Berlanti en Sarah Schechter en Archie Comics-CEO Jon Goldwater en Lee Toland Krieger onder zijn vleugel voor Chilling Adventures of Sabrina.

De reeks valt onder Berlanti Productions, een onderdeel van Warner Bros. De volledige cast bestaat uit Kiernan Shipka, Miranda Otto, Lucy Davis, Ross Lynch, Michelle Gomez, Chance Perdomo, Jaz Sinclair, Richard Coyle, Tati Gabrielle, Adeline Rudolph, Abigail Cowen, Lachlan Watson en Bronson Pinchot.

(Welke de 50 beste series op Netflix zijn, lees je hier.)

Gesponsorde artikelen