Eerste ontwerp-update van de Apple Watch: het scherm zou 15 procent groter worden

Eerste ontwerp-update van de Apple Watch: het scherm zou 15 procent groter worden

De Apple Watch werd in 2015 gelanceerd en sindsdien kwam er geen nieuw model uit, maar volgens de analist Ming-Chi Kuo wordt het tij gekeerd. Het scherm van de Apple Watch zou 15 procent groter worden. Ook zou het bedrijf uitpakken met een meer trendy ontwerp. Dit najaar zouden de modellen gelanceerd worden. Wij zijn alvast benieuwd! 

Sinds 2015 was er geen enkele ontwerp-update van de Apple Watch, maar daar zou verandering in kunnen komen. Volgens een rapport van analist Ming-Chi Kuo zouden dit najaar de Apple horloges geleverd kunnen worden met schermen die vijftien procent groter zijn dan de huidige Series 3. De huidige horloges zijn verkrijgbaar in twee schermgroottes: 38 millimeter en 42 millimeter. Maar deze zouden dus groter worden.

Kuo gelooft dat Apple met een trendy ontwerp en grotere schermen 22 tot 24 miljoen horloges in 2018 zou kunnen verkopen. Dat wil zeggen dat er een groei komt van 30 procent op jaarbasis. Best indrukwekkend! Toch duurde het even voor Apple een update uitvoerde. In 2015 werden de horloges gelanceerd en pas nu komt het bedrijf met een nieuw model op de proppen. Maar de Apple Watch is toch de meest populaire smartwatch geworden.

Slimme horloge

Afgelopen zomer ging al eens het gerucht rond dat Apple werkte aan een nieuw ontwerp, maar dat klopte niet. Het is maar goed dat er dit jaar een nieuw model komt, want dat zou de Apple Watch verder kunnen stuwen dan zijn concurrenten. Andere smartwatches zijn bijna allemaal overwonnen door Apple. De meeste technologiebedrijven hebben al jaren geen horloge uitgebracht.

Gesponsorde artikelen