Eerste ‘To All The Boys I’ve Loved Before’-sequel dropt voor Valentijn (en er komt er nog één)

To All The Boys I've Loved Before Releasedatum
Netflix

Netflix strooit met hartjes op Valentijnsdag: de eerste sequel op To All The Boys I’ve Loved Before kan je op het streamingsplatform vinden voor Valentijn. Voor wie er nog niet genoeg van kan krijgen: ook de tweede sequel is intussen in productie.

Zeg ‘Peter Kavinsky’ en ons hart gaat sneller slaan: met To All The Boys I’ve Loved Before, scoorde Netflix een serieuze hit in 2018. Nu komen er niet één, maar twee vervolgen. De eerste daarvan zou moeten gereleased worden voor mid-februari. Jij en je Valentine date, of dat nu je lief of je bestie is, kunnen dan verder kwijlen over Noah Centineo en co.

Twee vervolgen op To All The Boys I’ve Loved Before

Dat er twee vervolgfilms komen, is geen totale shock. Het boek van Jenny Han heeft namelijk ook twee vervolgen. Het eerste vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before is PS: I Still Love You en daar werd al naar gehint op het einde van de eerste film. Daar zien we namelijk na de eindcredits een mysterieuze jongen met een bos bloemen verschijnen.

Da’s, dat weten we nu, John Ambrose. Hij is met Lara Jean, het hoofdpersonage, naar de model Verenigde Staten geweest. Hij komt ongetwijfeld wat roet in het eten gooien in de nieuwe relatie tussen Peter en Lara Jean.

Always and Forever, Lara Jean

Wie wil weten hoe dat afloopt, kan natuurlijk gewoon de boeken lezen, maar het feit dat er een derde film komt, is natuurlijk al een spoiler op zich. Die zal waarschijnlijk Always and Forever, Lara Jean heten, want da’s ook de naam van het boek. Nog een last-minute zomerboekentip dus: sprint naar de boekenwinkel en pik de drie To All The Boys I’ve Loved Before-boeken op.

Deze gif van Noah Centineo als Peter Kavinsky krijg je daar natuurlijk niet bij. We zetten ‘m dan maar even hier. Graag gedaan.

Peter Kavinsky GIF by netflixlat - Find & Share on GIPHY

Kijk hier nog eens naar de heel schattige aankondiging van de sequel!

Gesponsorde artikelen