Eerste trailer van de film over prins Harry en Meghan Markle belooft pure romantiek!

Eerste trailer van de film over prins Harry en Meghan Markle belooft pure romantiek!

Prins Harry stapt op 19 mei in het huwelijksbootje met de Amerikaanse actrice Meghan Markle. Maar al een week eerder kan je genieten van het romantische verhaal van prins Harry en Megan. Want dan komt ‘Harry & Meghan: A Royal Romance’ in de zalen. En de eerste trailer van die film belooft alvast op en top romantiek!

Op 13 mei, precies zes dagen voor ‘the royal wedding’, komt Harry & Meghan: A Royal Romance in de zalen. Een film over de romance tussen de Britse prins Harry en de Amerikaanse actrice Meghan Markle, bekend als Rachel Zane uit de serie Suits.

Eerste trailer

De liefde tussen de Britse prins en de populaire Amerikaanse actrice kon ook moeilijk anders dan verfilmd worden. Nadat er eerder al foto’s gelost waren van de personages uit de film, volgt nu dus ook de eerste trailer. En die is superromantisch.

“Ik heb dit leven niet nodig om dit perfecte koninklijke plaatje te hebben. Ik heb enkel jou nodig”, zo zegt de fictieve prins Harry (Murray Fraser) tegen zijn verloofde Megan Markle (Parisa Fitz-Henley). Verder zien we ook romatische momentjes van het koppel, waaronder fragmenten van het huwelijksaanzoek. En ook al duurt deze eerste trailer amper 20 seconden, de romantiek spat al van het scherm af!

Seksscènes

De trailer belooft ook pikante seksscènes want we zien het koppel in de eerste trailer al kussen en knuffelen in bed. Iets waar het Britse koningshuis waarschijnlijk niet echt mee zal kunnen lachen. Wij zijn alvast benieuwd wat Harry en Meghan zelf van hun film zullen vinden.

Bekijk hier de trailer voor Harry & Meghan: A Royal Romance:

Gesponsorde artikelen