Eerste verleidster van ‘Temptation Island’ bekend: Kimberly, de serveerster en personal trainer

Eerste verleidster van ‘Temptation Island’ bekend: Kimberly, de serveerster en personal trainer

Het nieuwe seizoen van ‘Temptation Island’ is pas voor begin volgend jaar, maar de opnames zijn ondertussen al ver gevorderd. Ook dit keer zullen twee Nederlandse en twee Vlaamse koppels zich laten onderwerpen aan de ultieme relatietest. En daar horen natuurlijk verleidelijke mannelijke en vrouwelijke singles bij. En de eerste verleidster is nu al bekend.

Kimberly Herman uit Turnhout trekt als single naar Temptation Island om haar beste versierkunsten boven te halen. Dat melden de kranten van De Persgroep. Ze is 21 jaar en houdt van feesten. Ze is op Instagram bevriend met Billy en Andrea, die in het vorige seizoen verleidsters waren. Kimberly werkt momenteel als serveerster in Club Roxy in Antwerpen. Ze heeft ook een passie voor fitness en gaat binnenkort aan de slag als personal trainer.

(De 22 meest legendarische uitspraken uit Temptation Island lees je hier.)

Opnames

De opnames van Temptation Island zijn ondertussen begonnen. Dat heeft presentator Rick Brandsteder laten weten op Instagram.

“Wij houden ons wel Thai”, luidt het bijschrift. Het is ook geweten dat ze bij VIJF niet veel tijd nodig hadden om nieuwe koppels te vinden.

Enkele foto’s van Kimberly:

Gesponsorde artikelen