Einde discussie: Ed Sheeran heeft zijn twitter-account niet verwijderd omwille van zijn GoT-cameo

Einde discussie: Ed Sheeran heeft zijn twitter-account niet verwijderd omwille van zijn GoT-cameo

Zowel in het echte leven als op het internet durven mensen afgeven op de verschijning van Ed Sheeran in ‘Game of Thrones’. Er wordt vooral beweerd dat de zanger niet meer tegen het commentaar kon op zijn scherm. Volgens sommigen sloot hij daarom zijn Twitter-account gewoon af. Ed laat zo’n mysteries niet onopgelost, dus heeft hij meegedeeld dat dat niet het geval is. 

Een maand geleden heeft Ed Sheeran duidelijk gemaakt dat hij niet van Twitter zal gaan. Op zijn Instagram postte hij een afbeelding van zichzelf met een T-shirt waarop ‘Hoax’ staat. Als bijschrift zette hij: “Er is een heel wat heisa over mij, die met dingen stopt. Ik ben met niets gestopt, ik lees alleen niets meer, behalve Harry Potter.”

Maar wat heeft Ed begin deze week gedaan? Inderdaad … Twitter afgesloten.

Einde Twitter, einde roddel

Een dag na zijn verschijning in Game of Thrones, sluit de zanger toch zijn Twitter-account af. Een gebeurtenis die de wereld even op zijn kop zet. Velen gaan er ervan uit dat Ed zijn account heeft afgesloten omdat hij geen kritiek meer kon aanhoren. Maar ook die roddel vernietigt hij met een Instagrampost waarin hij duidelijk maakt dat hij niet door critici is vertrokken. Of dat de waarheid is, kan helaas niemand weten. Ed zegt wel dat hij heel tevreden is over zijn prestatie en dat niemand dat gevoel kan wegnemen van hem.

“Dit is het laatste dat ik erover zeg. Ik ben van Twitter afgegaan omdat ik dat altijd van plan was, het heeft niets te maken met wat mensen over mijn rol in Game of Thrones zeggen of omdat ik in Game of Thrones zit, waarom zou ik me zorgen moeten maken om wat mensen daarover denken. Het was helemaal fantastisch. De timing was gewoon een toeval, maar geloof wat je wilt. Hier is een ongerelateerde foto van mij en mijn prachtige manager waarmee ik de zonsondergang tegemoet ga.”

Als je nu nog wil zagen tegen Ed Sheeran en het nodig vindt om zijn acteerprestaties te bekritiseren, moet je dat op zijn Instagram, ‘Teddysphotos‘ doen.

Gesponsorde artikelen