Eindelijk bevestigd: volgende iPhone krijgt twee handige extra functies

Eindelijk bevestigd: volgende iPhone krijgt twee handige extra functies

Nog zo’n drie maand is het wachten tot Apple zijn volgende generatie iPhones aan het publiek voorstelt, maar nu al duiken er regelmatig geruchten op. Twee van die geruchten zijn zojuist bevestigd door Wistron, een bedrijf dat helpt bij de productie, en ze zullen veel fans blij maken.

Apple zou in september van dit jaar maar liefst drie iPhones voorstellen: de 7s, 7s Plus en een speciale versie om het tienjarig bestaan te vieren. Over die speciale versie doen al lang de wildste geruchten de ronde, maar ook die twee andere modellen krijgen blijkbaar een leuke upgrade.

Zowel de 7s als de 7s Plus zouden volledig waterdicht zijn en draadloos kunnen opgeladen worden. Dat is bevestigd door de CEO van Wistron, een producten die werkt voor Apple.

Garantie op waterschade

De iPhone 7 is al waterdicht en heeft het keurmerk IP67, maar Apple waarschuwt dat die waterdichtheid kan afnemen als je je iPhone veel gebruikt. Daarom geven ze er ook niet altijd garantie op. De nieuwe modellen krijgen het strengere keurmerk IP68 en daarbij zou Apple wel garantie geven als je toestel door waterschade kapot is.

Over het draadloos opladen is momenteel nog niet veel bekend. Momenteel heeft Apple nog geen smartphones die draadloos kunnen opladen, maar daar komt dus verandering in.

Gesponsorde artikelen