Eindelijk gedaan met wachten: FIFA19 is vanaf NU verkrijgbaar! 

Eindelijk gedaan met wachten: FIFA19 is vanaf NU verkrijgbaar! 

Het nieuws van de week voor gamers en voetbalfans? Da’s ongetwijfeld de release van FIFA19 deze vrijdag, voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Zoals elk jaar heeft de game een heleboel nieuwigheden die we voor jullie op een rijtje zetten. Wedden dat je na het lezen van dit artikel meteen een exemplaar in huis wil halen? 😉 

Gloednieuwe functies

Dankzij het nieuwe active touch system word je zonder twijfel de ster van het voetbalveld. Dankzij strakke controle, verbeterde beweeglijkheid, meer creativiteit en een sterkere persoonlijkheid van je speler word je voetbalspel een pak realistischer. Zo zijn er verschillende nieuwe mogelijkheden om een bal aan te nemen, zoals de schijn-balaanname, balletje omhoog voor een volley of zelfs de Neymar-val.

easports.com

Hou je je liever bezig met de tactiek? Dankzij een nieuw systeem kan je verschillende strategieën hanteren en zelfs voorafgaand aan de wedstrijden diepgaande veranderingen toevoegen. Ook tijdens het spel kan je je tactiek verder verfijnen, afhankelijk van de speelstijl en de persoonlijkheden van je spelers. Zo ben je als het ware klaar om in de voetsporen van Roberto Martinez te treden!

Miste je nauwkeurigheid bij het schieten op doel in FIFA18? Die frustratie is nu verleden tijd, want dankzij een nieuwe optie kan je je doelpunten getimed afmaken. Hierdoor krijg je meer controle over de nauwkeurigheid waarmee je de bal raakt. Wanneer je een goal niet kan afwerken, ligt het dus voortaan volledig aan jezelf ;-).

Ook liefhebbers van duels mogen in hun handen wrijven. Gebruikersreacties en spelereigenschappen zullen namelijk bepalen wie de bal op het veld verovert. Door toegenomen intelligentie bij teamgenoten en meer ruimtelijk inzicht telt elke actie in het gevecht om het balbezit.

Tot slot oogt alles ook visueel mooier. Dankzij een verbluffend animatiesysteem zullen de bewegingen van je spelers tijdens het aftrappen en onderlinge duels nog realistischer in beeld gebracht worden.

Extra spelmodules

FIFA 19 verrast ook met enkele nieuwe game modes waarbinnen je een wedstrijd kan spelen. We bekijken er 2 van naderbij:

  • Hou je niet zo van regeltjes? Wel, dan zal je je zeker amuseren met de no rules-module. Geen gele en rode kaarten of offsides meer: alles kan en alles mag. Tijd om je volledig uit te leven dus!
  • Wie van een extra uitdaging houdt, moet voor de survival mode kiezen. Wanneer je een doelpunt scoort, moet een van je spelers dan het spel verlaten. Wie hier wint, mag zich echt wel de koning van het veld noemen.

Speel je eigen UEFA Champions League

Een van de grootste nieuwigheden is dat je in FIFA19 de UEFA Champions Leauge kan spelen, één van de meest prestigieuze voetbalcompetities. Treed in de voetsporen van je favoriete club en spelers, van de groepsfase tot de grote finale. De Champions League zit zowel in de tornooi-, de carrière- en de verhaalmodus. Daarnaast kan je ook deelnemen aan de Europa Leauge en de Super Cup. Je leest er alles over op de officiële site van FIFA19.

De teaser nog niet gezien? Bekijk hem dan snel hier:

Kan je niet wachten om alle nieuwigheden uit te testen? Maak je dan klaar voor een heleboel game nights met je vrienden en bestel FIFA 19 hier. Moge de beste winnen!

Gesponsorde artikelen