Left Right
scrollTop top

Eindelijk krijgen we meer informatie over de nieuwe Fantastic Beasts-film: verhaal en cast zijn bekendgemaakt


Eindelijk krijgen we meer informatie over de nieuwe Fantastic Beasts-film: verhaal en cast zijn bekendgemaakt

Na het bekendmaken van een aantal grote castings, werd het stil over de nieuwe ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’. Tot nu, want Warner Bros. heeft eindelijk nog eens wat gelost. Zo verklapten ze het verhaal en ook de cast lijkt nu volledig rond. 

De nieuwe film, die voorlopig nog geen naam heeft, zal zich een aantal maanden na de eerste film afspelen. Grindelwald (gespeeld door Johnny Depp) is ontsnapt en trekt steeds meer volgers aan, zo staat er te lezen in de synopsis van de film. De enige die hem misschien zou kunnen stoppen, is een oude vriend van hem: Albus Dumbledore. Maar Dumbledore heeft daarvoor hulp nodig. En wie beter dan de tovenaar die er al eens in geslaagd is Grindelwald z’n plannen te dwarsbomen, zijn voormalige student Newt Scamander. Die avonturen zullen Newt weer samenbrengen met Tina (Katherine Waterston), Queenie (Alison Sudol) en Jacob (Dan Fogler), die we nog kennen uit de eerste film.

De cast

Eddie Redmayne zal uiteraard terugkeren als Newt Scamander, en ook Jude Law werd al bekendgemaakt als de jonge Albus Dumbledore. Ook Credence (Ezra Millar) zal een mysterieuze terugkeer maken. In een eerder geloste foto zagen we ook al Zoë Kravitz. Zij zal Leta Lestrange spelen, een vrouw uit het verleden van Newt. De geruchten over Callum Turner blijken ook te kloppen, want Warner Bros. bevestigt dat hij gestalte zal geven aan de broer van Newt, Theseus Scamander. Daarnaast worden ook Claudia Kim (bekend uit The Avengers: Age of Ultron), William Nadylam, Ingvar Sigurdsson, Olafur Darri Olafsson en Kevin Guthrie aan de cast toegevoegd.

Verwijzingen

Het script komt, net zoals bij de eerste film, van J.K. Rowling. En never change a winning team zullen ze gedacht hebben, want ook de regisseur, David Yates, blijft aan. De film zal zich deze keer niet alleen afspelen in New York maar zal ons over heel de wereld brengen, van New York naar Londen tot Parijs. Er zullen ook een hele hoop verrassingen en verwijzingen zijn voor de die hard Harry Potter-fanaten, zo zegt Warner Bros. We zullen wel nog een tijdje moeten wachten, want de film wordt maar gereleased op 16 november 2018.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…