Eindelijk krijgen we Miley Cyrus te zien in een trailer voor de televisiereeks van Woody Allen!

Eindelijk krijgen we Miley Cyrus te zien in een trailer voor de televisiereeks van Woody Allen!

Anderhalf jaar hebben ze bij Allen moeten aandringen voor hij toezegde, maar nu is de reeks er echt bijna. Op 30 september wordt ‘Crisis In Six Scenes’ gelanceerd via Amazon, de allereerste televisiereeks van Woody Allen ooit. Het meest bijzondere aan de reeks was de mededeling dat Miley Cyrus ook zou meespelen, maar het was wachten tot nu vooraleer we daar ook beelden van te zien kregen.

De reeks speelt zich af in de turbulente jaren 60 en zit vol typische Allen-humor. Setting van het gebeuren is het huishouden van een Amerikaanse relatietherapeute en een schrijver van televisiescripts (een rol van Woody Allen zelf). De twee zijn getuige vanop afstand van de woelige tijd, kijken naar de protestmarsen tegen de Vietnamoorlog, veilig van achter hun televisietoestel. En dan komen ze in contact met het voorlopig nog naamloze personage van Miley Cyrus, een jonge wervelwind die de tegencultuur een warm hart toedraagt.

Ondertussen liet Allen zelf al optekenen dat hij het schrijven voor televisie naar eigen zeggen zwaar onderschat heeft en dat het een “catastrofale vergissing” was, maar ons hartje bonkt toch al wat sneller naarmate 30 september dichterbij komt. Woody Allen is ook bij het schrijven voor televisie koppig trouw gebleven aan zijn eigen stijl en heeft het scenario op zijn oude vertrouwde typemachine geschreven. Het feit dat de krasse knar ook amper televisie kijkt en dus gewoon geen weet heeft van de televisietaal van vandaag doet nog meer vermoeden dat Crisis In Six Scenes een unicum wordt in televisieland.

Gesponsorde artikelen