Eindelijk! McDonald’s gaat ook in ons land aan huis leveren, maar voorlopig enkel op deze plaatsen

Eindelijk! McDonald’s gaat ook in ons land aan huis leveren, maar voorlopig enkel op deze plaatsen

Eindelijk is het zover, na Quick gaat nu ook McDonald’s zijn burgers aan huis leveren. Voorlopig kunnen enkel klanten in Brussel ervan genieten. Maar als die testfase een succes blijkt te zijn, kan er nog uitgebreid worden naar andere restaurants. Bestellen doe je via de app UberEATS.

Goed nieuws voor wie zijn Big Macs en Happy Meals graag thuis laat bezorgen. McDonald’s maakte vandaag bekend dat ze vanuit vier Brusselse restaurants thuisleveringen zal aanbieden. Voorlopig gaat het om een testfase en zullen enkel klanten in Brussel bediend worden. In tegenstelling tot bij Quick moet je niet ouderwets bellen om een bestelling te plaatsen, maar kan je het online doen via de app UberEATS.

Een van de meest gezochte restaurants op UberEATS

Wie wil bestellen kan dat al vanaf vandaag doen via de app UberEATS die te vinden is in Google Play of App Store. Je zoekt een McDonald’s bij jou in de buurt en plaatst je bestelling. De prijzen blijven dezelfde als in het restaurant al komt er wel een leveringskost van 2,5 euro bij. Een McFlurry kan je wel bestellen, een ijsje in een hoorntje niet. Ook het ontbijt van McDonald’s zal je niet thuis kunnen laten leveren. Dat net McDonald’s voor UberEATS koos is niet onlogisch, het is een van de meest gezochte restaurants op de app. Betalen doe je via de app met je kredietkaart en na bestelling duurt het maximum 20 minuten vooraleer je burger voor de deur staat.

Getty

Enkel in Brussel

“Eerst hebben we gewerkt aan de restaurantbeleving met design decors, à la minute bereiding en tafelbediening”, vertelt woordvoerster Kristel Muls. “Maar vandaag is het duidelijk dat klanten willen kunnen kiezen waar ze hun McDonald’s eten. Thuislevering was dus de volgende logische stap.” Het testproject zal voorlopig enkel burgers bezorgen in Brussel. Bestellingen vertrekken vanuit vier McDo’s in Elsene, Ukkel Bascule en aan de Beurs en Nieuwstraat en leveren in een zone van 10 minuten rondom de restaurants. Om slappe frietjes te voorkomen, rijden koeriers met slechts één bestelling tegelijkertijd rond en worden de frietjes pas op het laatste moment klaargemaakt.

Gesponsorde artikelen