Eindelijk: twee weken na de bevalling weten we hoe de tweeling van Beyoncé en Jay-Z heet

Eindelijk: twee weken na de bevalling weten we hoe de tweeling van Beyoncé en Jay-Z heet

Mama Beyoncé was tijdens de zwangerschap heel geheimzinnig over haar tweeling. Na de bevalling is er ook niet veel verandering want het koppel blijft zeer discreet. Na ongeduldige maanden, weten we dat de tweeling twee weken geleden werd geboren. Weet je al hoe ze heten? 

Twee weken geleden werd bevestigd dat Queen B was bevallen van twee kleine bijtjes. Sindsdien zijn fans ongeduldig aan het wachten op de bekendmaking van de namen. De ouders hebben geen officiële aankondiging gedaan maar de Amerikaanse mediawebsite TMZ beweert dat ze de namen kennen. Spannend hé …

De namen

Vijfjarige zus Blue Ivy Carter werd twee weken geleden grote zus van een tweeling. We houden jullie niet meer in spanning, hier zijn de twee namen die hoogstwaarschijnlijk nog duizendmaal zullen worden vermeld: Rumi Carter en Sir Carter!

Alweer kiest het koppel voor twee opmerkelijke namen. Niemand weet vanwaar ze de namen halen maar we weten wel dat Sir wordt gebruikt als titel en Rumi oorspronkelijk een Japanse meisjesnaam is.

Zijn we zeker van de namen?

Het echtpaar heeft twee dagen geleden juridische documenten ingediend om de rechten van de namen te garanderen. Eerder dit jaar werd de naam van hun eerste dochter, Blue Ivy, ook op een legale manier beveiligd. Het koppel wil problemen vermijden en ervoor zorgen dat de voornamen van hun kinderen niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.

Meisje en een jongen?

Als we de geruchten moeten geloven, zou Beyoncé zijn bevallen van een jongen en een meisje. Op sociale media circuleerden foto’s waardoor het geslacht misschien werd verraden. In een ziekenhuis van LA werden twee ballonnen (een roze en een blauwe) geleverd met de initialen B & J. Hierdoor dacht iedereen dat de ballonnen bestemd waren voor het koppel.

Of dat werkelijk zo is, moeten we nog afwachten.

Zelf publiceren ze nog niets van de pasgeboren tweeling.

Een foto van een zwangere Beyoncé hebben we al wel gezien.

Maar foto’s met Blue Ivy hebben we al wel gezien.

Gesponsorde artikelen