Eindelijk weer goed nieuws voor Star Wars-fans: Darth Vader komt naar FACTS!

Eindelijk weer goed nieuws voor Star Wars-fans: Darth Vader komt naar FACTS!

Het einde van 2016 was emotioneel erg zwaar voor de fans van Star Wars. Enerzijds was er de nieuwe film ‘Rogue One: a Star Wars Story’, maar helaas moesten we plots afscheid nemen van prinses Leia, in de persoon van actrice Carrie Fisher. We beginnen het nieuwe jaar alvast met uitstekend nieuws: Darth Vader komt in het voorjaar naar FACTS in Gent.

Niet de originele Darth Vader, maar wel de nieuwe komt naar FACTS. Spencer Wilding is de stem die je in de recente spin-off van de Star Wars-films hoort. Wilding is een figuur die ook zonder zijn rol in de film al heel indrukwekkend is om te ontmoeten. Hij is een kickbokser, is zo’n twee meter lang en beschikt over een bijzonder atletisch lichaam.

Game Of Thrones

Hij speelde dan ook al in tal van andere series en films die op FACTS een grote fanbase hebben. Zo was hij een White Walker in Game Of Thrones, en hij dook al een paar keer op in Doctor Who. De Welshman was voorts ook te zien als een weerwolf in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban.

Spencer Wilding zal volgens de organisatie beschikbaar zijn voor panels, signeersessies en foto’s. De FACTS Spring Edition gaat door op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017 in Flanders Expo Gent.

Gesponsorde artikelen