Eindelijk weten we hoe de royal wedding van Harry en Meghan eruit zal zien

Eindelijk weten we hoe de royal wedding van Harry en Meghan eruit zal zien

Kensington Palace heeft meer details vrijgegeven over het koninklijke huwelijk van prins Harry enMeghan Markle. Eerder ging het koppel al in tegen het protocol door te trouwen op een zaterdag. Het huwelijk zal doorgaan op 19 mei. Op dezelfde dag wordt ook de finale van de FA Cup gespeeld.

Het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle zal worden voltrokken op zaterdag 19 mei om 12 uur in de St. George’s Chapel bij Windsor Castle. De aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, zal de ceremonie leiden. Dit gedeelte van de dag zal rechtstreeks worden uitgezonden op televisie. Nadien zullen prins Harry en Meghan per koets door Windsor rijden. In St. George’s Hall zal nadien een besloten receptie worden georganiseerd voor familie en vrienden.

William

Op dezelfde dag wordt de FA Cup Final gespeeld en dus heeft Prins William heeft twee verplichtingen. Volgens de traditie overhandigt de Duke of Cambridge de trofee tijdens de FA Cup Final. Maar William is ook Harry’s getuige. Het is nog niet zeker wat hij zal doen.

De koninklijke familie betaalt voor de hele bruiloft, buiten de securitykosten. Deze zullen worden betaald door de Britse belastingbetaler. De bruidskindjes zullen waarschijnlijk prins George en prinses Charlotte zijn. Verdere details over het huwelijk worden in de komende weken en maanden vrijgegeven.

Gesponsorde artikelen