Left Right
scrollTop top

Eindeloze liefde: volwassen fans verrassen ‘hun’ K3 met emo actie op laatste avondshow


Eindeloze liefde: volwassen fans verrassen ‘hun’ K3 met emo actie op laatste avondshow

Vanavond staan Karen, Kristel en Josje voor de allerlaatste keer op het podium als K3 en dat na meer dan 100 afscheidsshows door heel Vlaanderen en Nederland. Gisterenavond mochten volwassen fans in de Lotto Arena opnieuw afscheid nemen van hun jeugdidolen met een speciaal concert met staanplaatsen. En die fans wisten ‘hun’ K3 in het hart te raken met een superlieve én emotionele actie  … 

En dit prachtige gebaar is duidelijk aangekomen bij de drie. Dit deelde Josje gisterenavond op Instagram:

“Ik kan gewoon niet slapen van de enorme adrenaline die ik voel van de show van vanavond!!.. Deze energie zal ik nog lang voelen nazinderen. Ook kan ik niet in hapklare brokjes uitleggen wat het betekent voor mij/ons om jullie zo massaal te zien genieten van de muziek en de herinneringen die #K3 heeft mogen maken! Ik weet zelfs niet of dit wel een duidelijke zin is? Anyway: JULLIE BEDANKT! ❤ #onelove#K3lovesyou #K3afscheidstour#staanplaatsen

Deze namiddag geven Karen, Kristel en Josje hun allerlaatste show als K3. Ook Kristel pende haar gevoelens neer op Instagram:

“Kinderen zijn de wereld van morgen, en ik ben zo dankbaar en trots dat ik samen met hen over liefde, dromen en verdraagzaamheid heb mogen zingen. K3 ben je niet alleen, en Kathleen, Karen, Josje, de mensen van ons K3-team, en ons publiek, dat ik op handen draag, zitten voor altijd in mijn hart. We hebben samen 17 jaar lang aan vele mensen mooie dromen en herinneringen mogen bezorgen, en dat is één van de mooiste cadeaus die ik in mijn leven gekregen heb. Een hele dikke dankjewel ook aan mijn familie, vrienden en in het bijzonder mijn man Gene Thomas en onze kindjes Nanou en Lily. Dankzij hun onvoorwaardelijke steun kon ik 17 jaar lang mijn grote droom beleven. Kinderen zijn voor altijd mijn helden, en ik zal hen altijd mijn stem blijven geven. En als ik hen één ding mag meegeven: blijf geloven in je dromen, want op een dag komen ze uit! Liefs,Kristel”

Check hier de videoboodschap van Gert Verhulst voor Karen, Kristel en Josje tijdens hun laatste show:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452