‘El Camino: A Breaking Bad Movie’ krijgt nieuwe teaser mét oude bekende

De film El Camino: A Breaking Bad Movie verschijnt binnenkort op Netflix. Het zal het vervolg worden op de populaire reeks Breaking Bad en daarbij dieper ingaan op het verhaal van Jesse Pinkman. De film verschijnt op 11 oktober op Netflix.

De releasedatum van El Camino: A Breaking Bad Movie komt steeds dichterbij, dus lanceert Netflix de ene teaser na de andere. En in de nieuwste teaser komen we een oude bekende tegen, waarbij je die oude wel heel letterlijk mag nemen.

Old Joe

We wisten al dat El Camino: A Breaking Bad Movie ging gaan over Jesse Pinkman (Aaron Paul). Uit de officiële trailer konden we ook al afleiden dat we de draad oppikken waar het laatste seizoen van Breaking Bad eindigde.

Maar in de nieuwe teaser krijgen we nu nog een personage te zien dat we al kenden. Old Joe, die we geregeld tegenkwamen in Breaking Bad, zal dus ook opduiken in El Camino. In de teaser zien we hem kijken naar het opsporingsbericht van Jesse Pinkman, wanneer hij een telefoontje krijgt. “Ja, ik weet wie dit is. Wie weet dat op dit punt niet?”, zo zegt Old Joe. Is het Jesse aan de lijn, is het iemand die achter Jesse aanzit? We zullen het allemaal te zien krijgen in El Camino: A Breaking Bad Movie, vanaf 11 oktober op Netflix.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen