Elias uit ‘Ex On The Beach Double Dutch’ heeft een nummer uitgebracht

Wie dacht dat deelnemers aan programma’s als Ex On The Beach: Double Dutch geen talenten hebben, moet misschien wel eens die mening herzien. Elias aka De Man Met De Ketting heeft namelijk een nummer uitgebracht!

Elias zou natuurlijk Elias niet zijn als het nummer niet over alcohol zou gaan en schaarsgeklede dames in zijn videoclip zou hebben, want dat is hoe je Ex On The Beach: Double Dutch kort kan omschrijven. Die twee dingen heeft Elias Chainboy (dat is zijn artiestennaam) in elk geval waargemaakt.

Diepgaande tekst

Het nummer heet Shotjes en heeft een heel … diepgaande tekst. Met lyrics als “we zuipen heel de nacht door” en “ik wil je boobies in my face”, weet je ook al onmiddellijk wat voor video je bij het nummer te zien zal krijgen.

Elias Shotjes Yasmine
YouTube/Brothers United Records

Andere All Stars

De hoofdrol is weggelegd voor collega-Ex On The Beach‘er Yasmine, al hoeft ze eigenlijk niet al te veel te doen. En ook niet al te veel kleren aan te hebben. Ze is niet de enige All Star die te zien is in de video van Shotjes. En ook de andere “acteurs” doen waar ze voor bekend zijn: drinken, dansen en vreemde dingen.

Tja, Elias Chainboy heeft een nummer uitgebracht met Justice Toch en Artistic Raw, maar of het goed is, daar oordeel je best zelf over.

Elias Shotjes Elias en Yasmine
YouTube/Brothers United Records

Gesponsorde artikelen