Elisabet uit ‘De Mol’ brengt haar eerste single uit: Beluister hem hier

Elisabet de mol single
Instagram elisabethaesevoets

Elisabet, de mol uit de editie van 2019, heeft haar eerste single uitgebracht. De spoedarts imponeerde als onvoorbereide mol, maar toonde ook in de reeks al haar zangtalent. En nu zet ze ook echt haar eerste stapjes in de muziekwereld.

We konden in De Mol al meermaals genieten van het zangtalent van Elisabet, maar nu kunnen we ook echt naar haar eigen muziek luisteren. De mol uit het seizoen van 2019 heeft haar eerste single uitgebracht.

Elisabet

Elisabet nam vorig jaar deel aan De Mol. In dat seizoen vertrok de groep zonder mol naar Vietnam. De mol werd pas ter plaatse gekozen. De keuze viel daarbij op de spoedarts Elisabet. Ze zette een geweldige prestatie neer en bleef lang onder de radar voor de andere kandidaten.

In het seizoen hoorden we al verschillende keren de zangstem van Elisabet. Maar nu gaat ze ook professioneel haar droom voor een zangcarrière achterna. En brengt ze haar eerste single uit.

All It Takes

Net nummer heet All It Takes en is een samenwerking met het duo Critix & Salvo, waarbij Elisabet verantwoordelijk is voor de zanglijnen. Het is een dansbaar nummer met een makkelijk herkenbaar refrein.

All It Takes is het perfecte zomernummer dat past bij het warme weer van de afgelopen weken. Zullen we dit nummer horen bij de heropening van de cafés?

Beluister hier All It Takes van Critix & Salvo feat. Elisabet:

Eigen praktijk

We leerden Elisabet kennen als een spoedarts, maar ondertussen heeft ze een kleine carrièreswitch gemaakt. Ze zal zich voor alle duidelijkheid niet volledig gaan focussen op haar zangcarrière. Integendeel. Elisabet zal haar haar eigen praktijk opstarten. “Ik heb de voorbije twee jaar ook nog een extra bijscholing gevolgd in de esthetische geneeskunde. Ook die tak boeit me enorm”, zo liet ze weten aan Het Laatste Nieuws.

“Niet dat ik voorstander ben van veel te dikke lippen en veel te strakke huiden. Ik ben dat wel van een zo natuurlijk mogelijke behandeling van littekens, rimpels en dergelijke. Dinsdag open ik thuis mijn eigen praktijk.” Maar Elisabet blijft daarnaast ook aan de slag als spoedarts. “Ik ben van plan om de start van mijn praktijk te combineren met mijn job als freelance-urgentiearts in ziekenhuizen. Daar is altijd vraag naar. En ik doe dat ook heel graag.”

De bezige bij combineert die twee jobs nu dus met een zangcarrière, toch wil ze daar voorlopig niet haar hoofdberoep van maken. “Mijn job en gezin blijven mijn prioriteit. Maar nogmaals: als er daarnaast kansen komen en genoeg tijd rest voor een leuk zijproject als zingen: waarom niet? Laat maar komen.”

Gesponsorde artikelen