‘Élite’ krijgt officiële trailer voor seizoen 2

De populaire Netflixreeks Élite krijgt binnenkort een tweede seizoen en daarvoor heeft de streamingdienst nu de officiële trailer gelost. Het eerste seizoen van de Spaanse reeks ging over de moord op Marina, maar in het tweede seizoen zullen de gevolgen daarvan duidelijk nog steeds te merken zijn. Want iedereen moet verder leven met dezelfde leugen.

De reeks Élite werd, na La Casa de Papel, het tweede grote Spaanse succes van Netflix. De reeks wordt vaak vergeleken met Gossip Girl en da’s niet zomaar. De twee reeksen bulken namelijk van intriges, leugens en het contrast tussen rijk en arm.

Élite Netflix
Netflix

Élite

Élite gaat over een groep Spaanse jongeren die betrokken raken bij een moordzaak. Al snel wordt duidelijk hoe al hun levens met elkaar verbonden zijn en hoe ze allemaal wel een reden hebben om Marina (María Pedraza) te vermoorden.

Op het einde van het eerste seizoen kwamen we te weten hoe de vork in de steel zat. Maar de personages uit de reeks weten dat natuurlijk niet. Het tweede seizoen zal dus vooral gaan over Polo die de moord op Marina zal moeten blijven verbergen, met de hulp van zijn vriendin Carla. Want als Guzmán er achter komt dat zijn beste vriend z’n zusje heeft vermoord, zal er van die vriendschap maar weinig overblijven.

Nieuwe personages

Naast de cast uit het eerste seizoen, inclusief La Casa de Papel-acteurs Jaime Lorente (Denver) en Miguel Herrán (Rio), komen er ook enkele nieuwe gezichten voor in de trailer. Het belooft dus nog een pak ingewikkelder te worden.

Het tweede seizoen van Élite verschijnt op Netflix op 6 september. We moeten dus nog iets meer dan twee weken geduld hebben.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen