Left Right
scrollTop top

Ellen DeGeneres zal schandaal aankaarten in nieuw seizoen van ‘The Ellen DeGeneres Show’


Ellen DeGeneres
© EPA-EFE/NINA PROMMER

De Amerikaanse presentatrice Ellen DeGeneres kreeg de afgelopen weken heel wat commentaar over zich heen. Dat gebeurde nadat voormalige werknemers DeGeneres ervan beschuldigden racistisch en intimiderend te zijn.

Zo heeft DeGeneres een merk genaamd Be Kind (wees lief), maar dat is bij de presentatrice blijkbaar niet van toepassing. “Dat Be Kind onzin gebeurt alleen als de camera’s aan staan. Het is allemaal voor de show ‘, zegt een voormalige medewerker aan BuzzFeed News.

“We gaan erover praten”

Nu wil Ellen DeGerenes haar kant van het verhaal vertellen. En dat zal ze doen in het achttiende seizoen van haar talkshow The Ellen DeGeneres Show. “Ik kan niet wachten om weer aan het werk te gaan en terug naar onze studio te keren. En ja, we gaan erover praten”, vertelt de presentatrice.

De show zal starten op 21 september. Amerikaans actrice Tiffany Haddish zal de eerste studiogast zijn in het nieuwe seizoen. Ook model Chrissy Teigen, acteur Alec Baldwin en actrice Kerry Washington zullen aanwezig zijn.

In de volgende afleveringen zullen ook de acteurs Adam Sandler, Chris Rock en Orlando Bloom te gast zijn. Maar ook stand-up comédienne en actrice Amy Schumer zal te zien zijn in één van de eerste afleveringen.

Kijkcijfers

Maar deze aankondiging komt niet zonder reacties. Op Twitter verschenen al verschillende opmerkingen zoals: “Ellen DeGeneres zou geen show moeten hebben om naar terug te keren. Ze had een uiterst giftige werkomgeving, waar mensen werden lastiggevallen en gekleineerd. Als reactie hierop gaven ze werknemers vakantiedagen die sowieso al hadden moeten hebben.”

Een andere Twitteraar haalde aan dat DeGeneres zou gewacht hebben om te reageren tot de première van het achttiende seizoen. “Wacht om erover te praten om goede kijkcijfers te halen op de seizoenspremière. Ga weg Ellen. Je bent walgelijk.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810