Elon Musk brengt parfum ‘Burnt Hair’ op de markt dat ruikt naar verbrand haar

Dat Elon Musk van vele markten thuis is, bewees hij eerder al, maar zijn nieuwste product is wel heel opvallend. De miljardair heeft namelijk een eigen parfum op de markt gebracht onder de naam ‘Burnt Hair’ dat – zoals je al kon raden – ruikt naar verbrand haar.

Elon Musk behaalde zijn eerste succes als zakenman met het online betaalsysteem PayPal, waarvan hij de grootste aandeelhouder was toen eBay het opkocht in 2002. Later zou hij vooral bekend worden met Tesla, een producent van elektrische wagens, en ruimtevaartbedrijf SpaceX. Tussendoor investeerde hij ook in de controversiële hersenchip Neuralink en richtte hij The Boring Company op om transport van mensen sneller te maken via ondergrondse tunnels.

Enige tijd terug lanceerde hij ook nog Starlink, een bedrijf dat internet via satellieten aanbiedt. Recent stelde Musk ook Optimus voor, een mensachtige robot die door Tesla gemaakt wordt. Daarnaast is de miljardair ook al enige tijd verwikkeld in een mogelijke overname van het sociale medium Twitter.

En dan hebben we het nog niet gehad over zijn minder serieuze projecten zoals een eigen tequilamerk ‘Teslaquila‘ en zelfgemaakte hits op SoundCloud. Onder die categorie kunnen we ook zijn nieuwste project plaatsen. Elon Musk maakte eerder deze week op Twitter namelijk bekend dat hij binnenkort een eigen parfum op de markt brengt.

Burnt Hair

“Met een naam als de mijne was het onvermijdelijk om in de parfumindustrie te stappen. Waarom heb ik er zelfs zo lang tegen gevochten!?”, vraagt Elon Musk zich af. De miljardair omschrijft ‘Burnt Hair’ als “De beste geur op aarde!”, al hebben we daar zelf onze twijfels bij. Wie nieuwsgierig is, kan een flesje bestellen voor 104,95 euro plus verzendingskosten. De eerste leveringen zouden begin 2023 gebeuren. Naar eigen zeggen zijn er al meer dan 10.000 flesjes verkocht tijdens de eerste uren na de lancering.

Meer
Lees meer...