Emilia ‘Daenerys’ Clarke neemt je mee achter de schermen van de top secret set van ‘Game of Thrones’

Emilia ‘Daenerys’ Clarke neemt je mee achter de schermen van de top secret set van ‘Game of Thrones’

De opnames van het laatste seizoen van ‘Game of Thrones’ zijn volop aan de gang. En nu geeft Emilia Clarke, die in de reeks de rol van Daenerys Targaryen vertolkt een rondleiding op de streng beveiligde set. Of ze doet alleszins een poging. 

Het laatste seizoen van de razend populaire reeks Game of Thrones wordt momenteel in alle geheim ingeblikt. De set is streng beveiligd, maar toch wilde actrice Emilia Clarke ons een blik achter de schermen gunnen. Maar dat ging niet helemaal zoals gepland.

Wedstrijd

De immer sympathieke Emilia Clarke doet in de video haar uiterste best om ons iets te tonen van de set, maar da’s zoals je wel kan verwachten niet zo veel. Want ja, niemand wil toch voortijdig gespoiled worden? Maar één persoon kan wél echt een kijkje achter de schermen nemen.

Wat je daarvoor moet doen, is geld doneren aan Omaze. Dat is een organisatie die geld inzamelt om meer verpleegkundigen op te leiden. Hoe meer geld je doneert, hoe groter de kans dat jij een bezoekje mag nemen aan de echte set van Game of Thrones.

Bekijk hier de hilarische video met Emilia Clarke en Kit Harington:

Gesponsorde artikelen