Emilia ‘Daenerys Targaryen’ Clarke laat de perfecte ‘Game of Thrones’- tattoo zetten

Emilia ‘Daenerys Targaryen’ Clarke laat de perfecte ‘Game of Thrones’- tattoo zetten

‘Game of Thrones’ loopt op z’n einde. En hoewel wij het al verschrikkelijk vinden om afscheid te moeten nemen van onze vrienden uit Westeros, zal het gemis voor de acteurs natuurlijk nog een pak groter zijn. Daarom laten verschillende acteurs tatoeages zetten ter ere van hun personage. En nu is Emilia Clarke, aka Daenerys Targaryen, de volgende in dat rijtje. 

De opnames van het laatste seizoen van Game of Thrones zitten er voor de acteurs op en verschillende acteurs kozen er al voor om hun personage uit de populaire HBO-reeks te vereeuwigen met een tattoo. Zo passeerden de zusjes Stark, Sophie Turner en Maisie Williams, al bij de tattoo-artiest voor passende stempels voor het leven en nu is ook Emilia Clarke aan de beurt.

Emilia Clarke

Emilia Clarke nam enkele maanden geleden al afscheid van haar personage uit Game of Thrones. Ze deed dat met een foto op Instagram met de boodschap: “Bedankt voor het leven waarvan ik nooit gedroomd had te hebben en de familie die ik voor altijd zal missen”.

Emilia weet trouwens wel hoe de reeks eindigt voor haar personage, maar het echte einde van Game of Thrones kent zelfs zij niet, of zo liet ze toch uitschijnen in een interview. Op dit moment is ze samen met haar neef/nieuwe lover Jon Snow onderweg naar Winterfell, maar hoe het daar verder zal verlopen voor haar is nog onduidelijk. Want ze is een van haar draken kwijt en zal het binnenkort moeten opnemen tegen de White Walkers die in het bezit zijn van een ‘Ice Dragon’.

Mother of dragons

We kennen Emilia Clarke natuurlijk als Daenerys Targaryen, aka ‘the Mother of Dragons’, en zo zal ze ook voor de rest van haar leven gekend blijven. Zeker nu ze deze nieuwe tattoo heeft.

Emilia liet namelijk, als eerbetoon aan het personage dat ze acht seizoenen en acht jaar lang vertolkte, drie draken tatoeëren op haar pols. Zo zijn ‘haar kindjes’ dus voor altijd dicht bij haar. Op Instagram maakte ze dat ook duidelijk met de caption: “MOD 4 LYFE. Dr. Woo (de tattoo-artiest, red.) heeft ervoor gezorgd dat deze mama haar baby’s nooit zal vergeten.”

Bekijk hier de geniale tattoo van Emilia Clarke:

HBO/Game of Thrones

Het achtste en laatste seizoen van Game of Thrones zal uitgezonden worden in 2019, maar tot dan kan je nog steeds genieten van de zeven vorige seizoenen.

Gesponsorde artikelen