Eminem en Beyoncé verrassen met opvallende samenwerking ‘Walk On Water’

Eminem en Beyoncé verrassen met opvallende samenwerking ‘Walk On Water’

Eminem en Beyoncé hebben gisteren de audio van hun nieuwe samenwerking ‘Walk On Water’ online gezet. Het nummer komt als een complete, maar zeer aangename, verrassing. We horen een ingetogen nummer met imposante vocals van Queen B. 

Luid de alarmklokken, want de koning van de rap heeft samengewerkt met de koningin van de pop. Ja, Eminem en Beyoncé hebben samengewerkt. Ze gooiden gisteren, totaal onverwacht, de audio van het nummer Walk On Water op YouTube. En voor je begint te hopen (of vrezen, het is maar hoe je het bekijkt): nee, het is géén cover van het gelijknamige nummer van Milk Inc. Integendeel, Walk On Water van Eminem ft. Beyoncé is een ingetogen nummer, waarbij vooral de prachtige zanglijnen van Beyoncé opvallen.

Bezige Bey

Beyoncé heeft de afgelopen maanden allesbehalve stilgezeten. In juni beviel ze nog van haar tweeling, Sir en Rumi, en onlangs raakte bekend dat ze de stem én zanglijnen van Nala voor haar rekening zal nemen in de live-action remake van de Disneyklassieker The Lion King. Ergens tussendoor heeft de Amerikaanse zangeres dus nog een gaatje gevonden om samen met Eminem in de studio te kruipen.

Maar ook Eminem zat niet stil. De rapper haalde onlangs nog flink uit naar Amerikaans president Donald Trump. Hij deed dit in een freestyle rap naar aanleiding van de BET Hip Hop Awards. Met “What we’ve got in office now is a kamikaze that will probably cause a nuclear holocaust” sprak hij zijn ongunst tegenover de Amerikaanse president uit.

Beluister hieronder Walk On Water van Eminem ft. Beyoncé:

Gesponsorde artikelen