Left Right
scrollTop top

Emma Watson needs you: ze looft beloning uit voor wie deze megabelangrijke ring van haar teruggeeft


Emma Watson needs you: ze looft beloning uit voor wie deze megabelangrijke ring van haar teruggeeft

Emma Watson is de wanhoop nabij. De actrice verloor eerder deze week drie ringen in Londen, en ze wil die absoluut terugvinden. Of toch zeker eentje. Niet omdat die peperduur zou zijn, maar omdat de ring een sentimentele waarde voor haar heeft. Op Facebook doet ze een oproep aan haar fans. Wie de ring vindt, mag zich aan een beloning verwachten.

Eén van de ring is erg belangrijk voor de actrice die we kennen als Hermione uit Harry Potter en recent als Belle in Beauty and the Beast. Ze doet op Facebook een emotionele oproep om de ring terug te vinden. Zondag was ze in de spa van het Londense Mandarin Oriental Hotel bij Hyde Park. Daar vergat ze drie ringen in haar kastje na de behandeling. De bewakers controleerden het kastje de dag nadien, maar de ringen lagen er niet meer in.

Dat zou dus kunnen betekenen dat iemand met de ringen aan de haal is gegaan. Emma Watson is niet van plan om die persoon daarvoor aan te pakken, ze biedt zelfs een beloning aan voor wie de ringen naar haar terugbrengt. Op Facebook geeft ze meer uitleg:

Ring van haar mama

“Als dit nu gewoon ringen waren, zou ik me erbij neer kunnen leggen, maar eentje was een cadeau van mijn mama. Ze kocht de ring de dag nadat ik geboren was en droeg hem 18 jaar lang zonder hem uit te doen.”

“Op mijn 18de verjaardag heeft ze hem aan mij gegeven. Ik draag deze ring iedere dag, hij is mijn meest betekenisvolle en speciale bezitting”, schrijft ze.

De kans lijkt klein dat je de ring zou tegenkomen, maar mocht dat toch gebeuren, dan heeft Emma een speciaal e-mailadres voor tips: findthering@outlook.com. Laat ons dan ook even weten wat die beloning is …


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452