Left Right
scrollTop top

Emo all over da place: volwassen fans trakteren hún K3 op laatste oorverdovend applaus


Emo all over da place: volwassen fans trakteren hún K3 op laatste oorverdovend applaus

Na 113 shows voor een bomvolle zaal met vooral héél veel kinderen stond gisterenavond in de Antwerpse Lotto Arena een bijzondere K3-show op het programma. De stoelen op het middenplein gingen aan de kant zodat de volwassen fans van het eerste uur voor de laatste keer uit de bol konden gaan voor hún K3. En wees maar zeker dat het haar op de armen van Karen, Kristel en Josje recht omhoog ging staan dankzij alle liefde vanuit de zaal …

Quasi elke muzikale pauze nam het publiek van de gelegenheid gebruik om Karen, Kristel en Josje te trakteren op een eindeloos applaus-, geschetter- en fluitconcert. Een gebaar waar de drie duidelijk en zichtbaar van genoten, zélfs na 113 shows. De fans kregen in ruil heel veel hartjes en 10.000 merci’s voor zeventien mooie jaren. Uiteraard begonnen de oogjes van Karen Damen serieus te wateren, maar echt huilen huilen? Dat zit er na hun lange concertreeks misschien toch niet meer in.

Check hier één van de vele fluitconcerten tussen de nummers door, waarvan zélfs Karen, Kristel en Josje nog even ongemakkelijk werden:

Vlak voor de show namen Karen, Kristel en Josje al even plaats voor onze newsmonkey-camera. “Wij zijn precies Justin Bieber”, reageerde Karen nadat ze de lange rijen fans zag aanschuiven aan de ingang. Kristel vond het vooral even gek dat ze “de pintjes nu al aan ’t klaarzetten” zijn, waarop Josje het al helemaal in ’t snuitje had: “Ze zijn zich nu al klem aan ’t zuipen zodat ze straks helemaal uit de bol kunnen gaan!” Daarnaast gaven de drie toppers hun plannen prijs voor komende maandag, aka de eerste dag van hun K3-pensioen …

Concert gemist? No worries, check hier onze medley van de beste momentjes van één van de laatste Karen, Kristel en Josje-shows:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452