Emotionele Jimmy Fallon geeft prachtig eerbetoon aan zijn overleden moeder

Emotionele Jimmy Fallon geeft prachtig eerbetoon aan zijn overleden moeder

Jimmy Fallons moeder Gloria overleed vorige week. Daardoor werd de aflevering van ‘The Tonight Show’ van 3 november gecanceld. Maandag werd de eerste aflevering van ‘The Tonight Show’ na het overlijden van Gloria Fallon uitgezonden. En daarin had Jimmy Fallon een prachtige boodschap aan zijn moeder. 

Jimmy Fallon eindigde maandagavond zijn eerste The Tonight Show na haar overlijden met een prachtig eerbetoon aan zijn moeder. Op het einde van het programma nam hij het woord en vertelde hij een pakkende anekdote over “zijn grootste fan”.

“Ik hou van je”

“Het voelt goed om terug te zijn”, zo begint Jimmy Fallon zijn eerbetoon aan zijn overleden moeder. De presentator had afgelopen week zijn populaire show gecanceld omwille van familiale redenen. Al snel raakte bekend dat zijn moeder in allerijl opgenomen was in het ziekenhuis en niet veel later overleed. “Zij was het beste publiek, zij was degene die ik altijd aan het lachen probeerde te brengen. Ze was zo’n grote fan van de show en eigenlijk van alles wat ik doe.”

Dan volgt een anekdote, waarbij Jimmy Fallon zijn tranen maar moeilijk kan bedwingen. “Toen ik klein was, kneep mijn moeder altijd drie keer in mijn hand en zei “Ik hou van je”. Ik kneep dan altijd drie keer terug om te zeggen dat ik ook van haar hield.” Afgelopen week in het ziekenhuis nam Jimmy nam de hand van zijn moeder en kneep om te zeggen dat hij van haar hield. Toen hij geen reactie kreeg, wist hij hoe ernstig het was.

“Ik zal voor altijd proberen om je aan het lachen te brengen”

Hij eindigt zijn boodschap met een dankwoord aan zijn publiek. “Ik ben dankbaar voor voor de steun die jullie mij en mijn familie gegeven hebben in de afgelopen week. We gaan hard blijven werken om een beetje vreugde in de wereld te brengen. Bedankt om te kijken, bedankt om mij en mijn familie te steunen in dit verlies.”

Daarna richt hij zich tot zijn moeder. “Mama, ik zal nooit stoppen met je aan het lachen te proberen brengen.” Hij sluit af met een emotionele “I love you!” Inclusief kneepjes.

Bekijk het emotionele moment hier:

Gesponsorde artikelen