En dan ga je als Victoria Secret’s-model zwaar onderuit op de catwalk in lingerie

En dan ga je als Victoria Secret’s-model zwaar onderuit op de catwalk in lingerie

Voor veel modellen is het een hoogtepunt in de carrière om op de catwalk te lopen van Victoria Secret. Voor Xi Ming is dat gisteren toch een beetje anders gelopen. Het model viel tijdens haar ronde, maar probeerde nog met een glimlach terug recht te staan. Het publiek gaf het Chinese model toch nog een dikke applaus. 

Het model zag er, zoals alle Victoria’s Secret-modellen, heel mooi uit tijdens de show in Shanghai. Ook Ming had iets heel mooi aan op catwalk: een lang gewaad, een bloemenkrans op haar hoofd en heel hoge hakken. Het zag er heel mooi uit, maar niet voor lang. De 28-jarige verloor haar evenwicht en viel op haar knieën. Haar glimlach verloor ze niet en nadien probeerde ze elegant recht te staan. Ze werd opgevangen door haar collega-model Gizele Olivera die nadien haar ronde lachend afmaakte.

Volgens een bron was Ming toch een beetje overstuur van haar pijnlijke val. “Het was een harde val”, vertelde hij aan E! News. “Alle modellen zorgden ervoor dat ze zich nadien beter voelde. De modellen omhelzen elkaar als zoiets gebeurt. Ze zijn een team.”

Met Ming is alles oké nu, ze is tenslotte één van de favorieten.

Bekijk hieronder de val:

Gesponsorde artikelen