“En ik spring, spring, spriiiiiiing … het Sportpladijs in”: Ook Spring zal optreden op het Ketnetconcert!

“En ik spring, spring, spriiiiiiing … het Sportpladijs in”: Ook Spring zal optreden op het Ketnetconcert!

Het liep meteen storm voor het verjaardagsconcert van Ketnet in het Sportpaleis. En dan stond er met Samson en Gert nog maar één echte naam op de affiche. Nu morgenvroeg de verkoop voor het tweede concert start, werd ook meteen een tweede headliner bekendgemaakt. Niemand minder dan Spring zal ook naar het ‘Sportpladijs’ komen!

Jelle Cleymans, Cara Van der Auwera en Damian Corlazolli waren vanavond te gast bij Peter Van de Veire in Marathonradio op MNM en “ze hadden groot nieuws”. Velen wisten het dan al, maar wat later bevestigden ze het ook: Spring zal optreden op Throwback Thursday, het verjaardagsfeest van Ketnet speciaal gericht op jongeren.

De tickets voor het originele concert waren in een mum van tijd uitverkocht. Er werd vandaag dan ook aangekondigd dat er, op grote vraag, een tweede concert zou worden georganiseerd. Nu ook Spring aan de line-up is toegevoegd, zal de toestroom voor tickets voor het tweede optreden waarschijnlijk nog groter zijn.

Naast Spring zullen ook Samson en Gert optreden. De avond zal aan elkaar gepraat worden door hosts Steven Van Herreweghe en Sofie Van Moll en zal worden afgesloten met een dj-set van Peter Van de Veire.

Bekijk hieronder een filmpje van de drie waarin ze hun aanwezigheid op het Ketnetconcert aankondigen:

Gesponsorde artikelen