Left Right
scrollTop top

Enige kleinzoon Elvis Presley overleden op 27-jarige leeftijd


Benjamin Keough
© Lisa Marie Presley en haar zoon Benjamin Keough – Bron: Isopix

Benjamin Storm Keough, de zoon van Lisa Marie Presley en kleinzoon van Elvis Presley is op 27-jarige leeftijd overleden. Dat laat het management van zijn moeder weten in een statement. Het zou volgens TMZ gaan om zelfdoding.

De enige kleinzoon van Elvis Presley, Benjamin Storm Keough, is overleden. Hij werd 27 jaar. Benjamin is de zoon van Lisa Marie Presley en Danny Keough.

Benjamin Storm Keough

In een statement bevestigt Roger Widynowski, de manager van Lisa Marie Presley, dat haar enige zoon Benjamin overleden is. “Haar hart is gebroken, ze is ontroostbaar en ze is er helemaal kapot van. Toch probeert ze sterk te blijven voor haar tweeling van elf jaar en haar oudste dochter Riley. Ze hield van die jongen. Hij was de liefde van haar leven”, zo klinkt het.

Benjamin overleed in zijn huis in Calabasas. Volgens TMZ gaat het over een schotwonde die hij zelf toediende. Benjamin was geen fan van de spotlights. Zo had hij al sinds z’n tienerjaren een platencontract maar heeft hij nooit eigen muziek uitgebracht. Verder was hij ook niet te vinden op sociale media. Zijn mama Lisa Marie Presley liet onlangs nog weten dat hij tegenwoordig “z’n eigen ding deed”.

Wie met vragen zit rond zelfdodingen of nood heeft aan een gesprek, kan terecht op de Zelfmoordlijn via het gratis nummer 1813 of op www.zelfmoord1813.be.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…