Enveloppen met een venstertje ?!

Enveloppen met een venstertje ?!

Wanneer maak jij je brievenbus leeg? Durf je nog? 

Uitpuilende reclamefolders die aanzetten tot consumptie met daar tussen enveloppen met een venstertje die nooit veel goeds voorspellen. Vaak gaan ze verloren tussen de hoeveelheid reclame, blijven ze ongeopend op de kast liggen – tot de tijd er rijp voor is – of belanden ze regelrecht in één of andere lade. Om maar van rampscenario’s te zwijgen.

Het leven is duur! Een stabiele financiële situatie vormt misschien toch een belangrijke basis voor een gelukkig leven, het geeft iets meer comfort en zelfzekerheid in ons bestaan. “Geld maakt niet gelukkig” is een vaak gehoord cliché en toch hoor ik regelmatig, dat men er op het einde van de maand niet in slaagt, rond te komen met de huidige financiële middelen of schulden stelselmatig te vereffenen. Laat staan dat men kan genieten van dat laatste stukje maand.

Een moeilijke financiële situatie is vaak de basis voor allerlei problemen, op meerdere levensdomeinen. Financiële instabiliteit treft niet enkel de economisch meest kwetsbaren onder ons, maar raakt inmiddels ook de middenklasse. De economische crisis en de gevolgen hiervan kunnen iedereen treffen.

Maar … hoe ga je om met geldnood en schulden? De enveloppen met venstertjes bewaren in de lade? Elke Euro in twee stukken bijten en op het eind van de maand stressen omdat je niet rond komt of schulden niet kan aflossen? In conflict gaan met je gezin over hoe de middelen te besteden? Erover praten? Met wie? Dit onderwerp is voor veel mensen een taboe.

Doorbreek dit taboe, blijf er niet mee zitten! Bekijk – in alle discretie – samen met een coach jouw persoonlijke situatie. Analyseer samen je probleem, hoe groot het is en wat je eraan kan doen. Zoek een manier om je budget “anders” te beheren waar nodig en schulden te vereffenen waar het kan zodanig dat je ook nog menswaardig kan leven. Samen met je coach kan je ook contact opnemen met schuldeisers en deurwaarders om je zaken te regelen.

Zet alles op alles om jouw situatie te verbeteren.

Betaalbare schuldhulpverlening, dé weg naar meer levenskwaliteit in jouw bestaan!

Gesponsorde artikelen