Left Right
scrollTop top

‘EOTB’-Yasmine ondergaat plastische chirurgie: billencorrectie en liposuctie


Elias Shotjes Yasmine
© YouTube/Brothers United Records

Yasmine van Ex On The Beach Double Dutch heeft aan zich laten werken. De Limburgse diva liet namelijk haar bips bijwerken. En alsof dat nog niet genoeg was, ging ze ook ineens voor een liposuctie.

Een van de opmerkelijkste Vlamingen van Ex On The Beach Double Dutch is zonder twijfel Yasmine. De Moroccan Princess kreeg na haar deelname aan het progamma ook haar eigen show op het YouTube-kanaal van MTV. Dat kreeg de geweldig creatieve naam Trashy or Classy with Yassy. Een deftige rijm maken, was precies niet zo makkelijk.

Daarnaast is het opzet van het programma ook vrij simpel. Yasmine voelt blindelings aan een hoop objecten en moet dan raden wat het zou kunnen zijn. Toch doet de Marrokkaanse prinses elke keer alsof ze het meest smerige voorwerp ter wereld moet aanraken. Maar MTV zag blijkbaar een gat in de markt met dat programma …

Butt Lift en liposuctie

Dat terzijde heeft de Limburgse ook nog wat aan zich laten sleutelen. Zo liet ze haar billen bijwerken en een liposuctie uitvoeren. Daarvoor moest Yasmine wel afreizen naar Istanboel. Dat is namelijk een plaats waar ze veel cosmetische ingrepen doen. Yasmine liet de operatie al even geleden doen, maar deelt nu de resultaten op haar Instagram. Ook zegt ze daarbij: “Ik ga daar niet over liegen. Ik ben daar gewoon trots op.”

Wij vragen ons toch af of al die ingrepen per se nodig zijn. Want de 22-jarige heeft ondertussen al heel wat laten sleutelen aan haar lichaam. Oordeel vooral zelf. Hieronder kan je een foto voor en na de ingreep zien, die ze zelf op haar Instagram plaatste.

Yasmine Chirurgie
Instagram

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…