Left Right
scrollTop top

Epic Games maakt ‘GTA V’ gratis voor al zijn gebruikers


GTA V
© YouTube

Volgens geruchten gaat game-ontwikkelaar Epic Games het mega-populaire GTA V gratis aanbieden aan al zijn gebruikers. Het bedrijf leek dat zelf aan te kondigen op Twitter tot het de mededeling om een onbekende reden weer offline haalde.

Dat Epic Games iedere week gratis games weggeeft, wisten de diehards ongetwijfeld al maar voor het volgende nieuws ga je toch best even zitten. De game-ontwikkelaar gaat het razend populaire spel GTA V gratis aanbieden voor al haar gebruikers. Het gaat ongetwijfeld om de grootste weggeefactie tot nu toe!

Het nieuws werd de wereld ingestuurd door Epic Games zelf, al was dat waarschijnlijk niet de bedoeling. De tweet met de officiële aankondiging werd na een paar minuten al weer offline gehaald. Het bericht was nochtans klaar en duidelijk. “Krijg Grand Theft Auto V tot 21 mei gratis op de pc en het blijft voor altijd in de Epic Games Store staan”, klonk het.

Tactische zet

Of de tweet een vergissing was of juist doelbewust geplaatst werd om de actie in de kijker te zetten, is nog onbekend. Toch zou het ons niet verbazen dat GTA V een van de komende dagen verschijnt in de Epic Games Store. 7 jaar na zijn lancering in 2013 is het spel nog steeds geweldig populair. Afgelopen jaar ging het spel maar liefst 10 miljoen keer over de toonbank. In totaal gaat het om zo’n 120 miljoen verkochte exemplaren.

Nu Grand Theft Auto V plots gratis wordt, speculeren de fans volop over de lancering van een opvolger voor het spel. Voorlopig is het nog wachten op een officiële bevestiging van dat gerucht. Tot die tijd kijken we vol ongeduld uit naar de gratis lancering van het huidige spel. Houd dus zeker jouw sociale media in het oog want volgens kenners zou het spel vandaag nog online komen!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.162.661
 • Aantal
  doden
  1.396.375
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  559.902
 • Aantal
  doden
  15.755