Left Right
scrollTop top

Er is een leeftijd waarop mannen zich sneller willen binden: weet wanneer je op date gaat met hem


Er is een leeftijd waarop mannen zich sneller willen binden: weet wanneer je op date gaat met hem

Je hoort vaak dat vrouwen moeilijke wezens zijn, maar ook mannen zijn niet altijd even eenvoudig te begrijpen. Vooral als het op relaties aankomt, zijn ze soms moeilijk te doorgronden. Maar met deze tips lukt het misschien toch iets beter want er is blijkbaar een ideale leeftijd waarop mannen zich sneller willen binden.

“Ik ben niet klaar voor een relatie, ik wil mij nu gewoon nog niet binden” … Iedere vrouw heeft het wel al eens van een man te horen gekregen na enkele leuke dates. Goed nieuws, het ligt echt niet aan jou, maar aan hem.

Volgens John Molloy, schrijver van het boek Why Men Marry Some Women and Not Others, zijn er specifieke leeftijden waarop een man wel klaar is om zich te binden.

Afhankelijk van verdere studies

Om te weten wanneer je je slag moet slaan als je zelf op zoek bent naar een serieuze relatie moet je weten of je crush verder gestudeerd heeft of niet.

Mannen die na het middelbaar direct beginnen werken, willen zich meestal al rond hun 23e of 24e settelen. Als ze eerst nog een verdere studie doen, zijn ze maar rond hun 28e klaar voor iets serieus.

Niet te lang wachten

Nu weet je dus wanneer je er best werk van maakt. Maar wacht er dan ook niet te lang mee want volgens hetzelfde onderzoek zijn mannen maar zo’n 7 jaar beschikbaar.

Zo zijn mannen die verder gestudeerd hebben het meest klaar om zich te binden tussen hun 26 en 33 jaar. Eens hij ouder is, lijkt hij tevreden te zijn met zijn leven als single.

En nu is het aan jullie, vind jij dit jaar een lief?

iStock

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
 • Aantal
  doden
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  693.666
 • Aantal
  doden
  20.779