Er is goed nieuws voor ‘Pretty Little Liars’-fans! Heel goed nieuws, zelfs

Er is goed nieuws voor ‘Pretty Little Liars’-fans! Heel goed nieuws, zelfs

Nog een beetje in de rouw over de seizoensfinale van ‘Pretty Little Liars’, of net blij dat je je leven terug hebt? Wel, we hebben best goed nieuws als je in de eerste categorie valt: zelfs nu we weten wie A. en A.D. zijn, kunnen we van meer afleveringen genieten én er komt zelfs een PLL-comicreeks. 

Kunnen we eindelijk opnieuw nadenken over iets anders dan wie A. of A.D. is, komt Marlene King, de showrunner van Pretty Little Liars, met een kanjer van een aankondiging: de reeks wordt verstript. Dat maakt ze duidelijk met een Instagram waarin de eerste beelden van de comic staan. Die wordt trouwens gemaakt door Marvel, we zijn dus ook meteen zeker dat de strip in goede handen is.

Of de comic het verhaal uit de serie opnieuw zal navertellen, of met alternatieve verhaallijnen komt, valt nog te bekijken, maar een stripreeks opent wel de deur voor een animatiereeks. Iets voor je zondagochtend mee te vullen? Wij staan te springen.

The Perfectionists

Dat goede nieuws komt bovenop de mededeling dat er natuurlijk een spin-off komt van Pretty Little Liars. Die zal The Perfectionists gaan heten, en er wordt opnieuw een moord gepleegd. Er komt natuurlijk ook minstens één PLL-personage terug: Alison kreeg een rol in The Perfectionists.

The Perfectionists is gebaseerd op een boek van Sara Shepard: als je dus niet meer kan wachten tot The Perfectionists online verschijnt, koop je gerust het boek. Al willen wij de intriges die in Beacon Falls spelen, natuurlijk gewoon op tv zien. The Perfectionists verschijnt, áls de serie wordt opgepikt door Freeform, wellicht pas eind 2018 of begin 2019. Spannend!

Gesponsorde artikelen