Er is hoop voor fans van ‘The Office’: Ricky Gervais sluit nieuw seizoen niet uit

Er is hoop voor fans van ‘The Office’: Ricky Gervais sluit nieuw seizoen niet uit

Voor iedereen die groot fan is van The Office, er is nog een sprankje hoop dat er ooit een nieuw seizoen zal volgen. In een groot interview met de Amerikaanse nieuwssite NME sluit bedenker Ricky Gervais niets uit. 

We simply don’t know. We don’t know what the future holds. So I try to leave people with a bit of hope … It’s not over until you’re dead.” Dat zijn de letterlijke woorden van The Office-bedenker Ricky Gervais als de Amerikaanse nieuwssite NME hem vraagt wat het lot is van de personages van de Britse comedy.

In de film Life on the Road, een spin-off van de serie, gaan we zien hoe het gaat met The Office-manager David Brent nadat hij afscheid heeft genomen bij papierbedrijf Wernham Hogg. Maar het lot van de overige personages krijgen we in de film niet te zien. Niet gek dus dat NME ernaar heeft gevraagd en Gervais antwoord dat je nooit weet wat de toekomst brengt en het pas over is als je dood bent is erg hoopgevend.

Dat kan namelijk betekenen dat een nieuw seizoen niet per se is uitgesloten en dat vinden wij heel erg fijn om te horen. We moeten er maar gewoon in blijven geloven.

Over één personage heeft Gervais trouwens wel het lot onthuld: de zwarte labrador Nelson uit The Office is namelijk niet langer onder ons, maar in de hondenhemel.

Gesponsorde artikelen