Er komt dan toch een vervolg op ‘Mijn Pop-Uprestaurant’, maar het zal er helemaal anders uitzien…

Er komt dan toch een vervolg op ‘Mijn Pop-Uprestaurant’, maar het zal er helemaal anders uitzien…

Volgend jaar krijgen we een jaartje geen ‘Mijn Pop-Uprestaurant’ te zien. Maar dat betekent niet dat er geen kookprogramma meer te zien zal zijn op VTM. De zender pakt uit met het nieuwe programma ‘Tweesterrenrestaurant’, waarin twee BV-koppels het tegen elkaar opnemen. 

VTM stelde gisteren het nieuwe tv-voorjaar voor, zoals de commerciële zender eerder al bekendmaakte staat er dit jaar geen Mijn Pop-Uprestaurant op het programma. Maar liefhebbers van kookprogramma’s hoeven niet te vrezen, want de zender pakt uit met een gloednieuw kookprogramma.

(Voorlopig) einde Mijn Pop-Uprestaurant

Mijn Pop-Uprestaurant slaat volgend jaar dus een jaartje over. VTM benadrukt wel dat het geen einde is voor het eens zo populaire programma. “Soms moet je een programma even laten rusten, zodat de honger weer groter wordt”, liet VTM daarover weten. Maar fans van kookprogramma’s blijven dus niet helemaal op hun honger zitten, want de zender pakt uit met een nieuw programma rond het restaurantwezen.

VTM

Tweesterrenrestaurant

In het nieuwe culinaire programma, Tweesterrenrestaurant, zullen twee BV-duo’s het tegen elkaar opnemen. Ze zullen geen pop-uprestaurant uitbaten, maar het roer overnemen in een bestaand restaurant. In die taak zullen ze begeleid worden door Sergio Herman, een echte uitbater van een tweesterrenrestaurant dus.

Vanaf 18 december zal Sergio Herman ook te zien zijn in La Mamma, waarin hij de gerechten van de mama’s van verschillende BV’s onder handen zal nemen.

Tweesterrenrestaurant zal in het voorjaar van 2018 te zien zijn op VTM, de precieze startdatum is nog niet geweten. En ook de BV-duo’s die we te zien zullen krijgen, zijn nog niet bekend.

VTM

Gesponsorde artikelen