Er komt dit voorjaar geen clash tussen ‘De Mol’ en ‘Blind Getrouwd’. Hoe zit dat dan?

Er komt dit voorjaar geen clash tussen ‘De Mol’ en ‘Blind Getrouwd’. Hoe zit dat dan?

Vorig jaar werden ‘De Mol’ en ‘Blind Getrouwd’ op hetzelfde moment uitgezonden op tv. Maar dat was niet zo handig voor de trouwe kijkers, want ja … wat moest je dan eerst zien? Vanaf dit voorjaar is dat probleem van de baan, want ‘De Mol’ wordt later ingepland dus krijgen we de eerste aflevering pas binnen enkele weken te zien.

Trouwe kijkers van Blind Getrouwd zijn ongeduldig aan het aftellen naar 29 januari, wanneer het programma terug van start gaat. Daarnaast worden ze ook nog eens getrakteerd op een extra lange aflevering.

De fans van De Mol zijn iets minder gelukkig. Zij moeten nog eventjes wachten omdat het programma wat later wordt uitgezonden. Daarover bestonden al geruchten, maar die zijn nu ook bevestigd.

Goed nieuws voor fans van De Mol én Blind Getrouwd

De herprogrammering van De Mol is wel goed nieuws voor de fans van beide programma’s, want zij kunnen hun keuzestress nu achterwege houden. Vorig jaar stonden de twee programma’s op hetzelfde moment geprogrammeerd.

VIER zal De Mol dit jaar waarschijnlijk pas in maart uitzenden. De zender heeft blijkbaar een goed gevuld voorjaar, dus ze hebben nog voldoende programma’s om te verdelen.

“Tweede deel van het voorjaar”

Er waren hier en daar verhalen te horen dat De Mol nog met complexe montages zat na de opnames in Mexico en daardoor vertraging had. Maar dat is volgens de woordvoerder van VIER, Kristof Demasure niet het geval.

“De opnames en het hele productieproces van De Mol zijn erop voorzien om uit te komen in het tweede deel van het voorjaar. We hebben dus nog wat tijd”, zegt de woordvoerder in Het Nieuwsblad.

We zullen alvast uitkijken naar 29 januari!

Gesponsorde artikelen