Er komt een Doctor naar FACTS!

Er komt een Doctor naar FACTS!

FACTS komt steeds dichterbij en het lijstje met aanwezigen wordt steeds langer en indrukwekkender. De laatste toevoeging is weer een hele mooie: Sylvester McCoy was de verpersoonlijking van de 7e Doctor Who in de populaire gelijknamige BBC-serie (1987-1989) en van Radagast the Brown in Peter Jacksons The Hobbit-trilogie (2012-2014). Dat maakt McCoy dan ook een ideaal pakket van sci-fi en fantasy voor FACTS. 

Zowel de rol van Doctor Who als de rol van Radagast vertolkte Sylvester McCoy met zoveel glans en bravoure dat de fans hem er nog steeds voor adoreren. FACTS heeft verder ook acteur Paul McGann te gast, de opvolger van McCoy in de serie Doctor Who.

Niet alleen zijn prestaties op het kleine scherm en het witte doek maken van Sylvester McCoy een interessante man. Voor deze welbespraakte heer acteur werd, was hij goed op weg om priester te worden én was hij bodyguard van The Rolling Stones. Gespreksstof genoeg dus!

Sylvester McCoy zal beschikbaar zijn voor Q&A’s, signeersessies en fotoshoots op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016, in Flanders Expo Gent.

Gesponsorde artikelen