Er komt een nieuw personage in Familie en die zal Benny’s hartje sneller doen slaan

Er komt een nieuw personage in Familie en die zal Benny’s hartje sneller doen slaan

Leuk nieuws voor de Familie-fans, want nog voor het einde van het jaar verschijnt er weer een nieuw personage in de serie. Robyn zal ze heten, een straffe madam die al haar liefdespijlen zal richten op Benny.

Een aantal weken geleden kregen we nog te horen dat Janine Bischops het nieuwe personage van Brigitte De Wulf gaat spelen, en nu is er nog meer nieuws. Er komt nog een nieuwe rol bij, en niet zomaar eentje. Actrice Jits Van Belle maakt binnenkort haar Familie-debuut als de sportieve Robyn, een securityagente bij Fashion. Het personage is de dochter van receptioniste Jenny, die een serieuze boon heeft voor Benny. De gevoelens zijn niet wederzijds, maar vanaf december zou Robyn z’n hartje sneller doen slaan. Benny wordt gespeeld door Roel Vanderstukken, maar wordt tijdelijk vervangen door Govert Deploige, bekend van W817.

Een vrouw met ballen aan haar lijf

Robyn vertoeft dikwijls in de mannenwereld en dat maakt van haar een volkse en complexloze vrouw met ballen aan haar lijf. Een goed gevoel voor humor heeft ze volgens de actrice ook mee: “Deze rol in Familie was an offer I could not refuse. Mijn personage Robyn is zo’n heerlijke, straffe, verrassende, geestige en sterke madam dat ik meteen goesting kreeg om haar te spelen. Bovendien trekt ze graag en veel met Benny op, reden te meer om er zin in te hebben”, zegt ze.

Haar eerste draaidag heeft ze er alvast opzitten. Woensdag 18 oktober stond ze voor het eerst op de Familie-set in Boortmeerbeek. “Ik was méér dan klaar om erin te vliegen. Eerst met Govert, daarna snel weer met Roel. Ik krijg twee mannen voor de prijs van één (lacht). En dat is niet de enige uitdaging waar ik voor sta … maar meer mag ik nog niet verklappen.” Dat wordt dus nog spannend.

De actrice is geen onbekende. Ze speelde al mee in verschillende reeksen, waaronder de VTM-telenovelle Ella. Daar werkte ze al nauw samen met Roel Vanderstukken. En op maandag 18 december maakt ze dus ook haar intrede bij Familie. We zijn alvast benieuwd!

Gesponsorde artikelen