Er komt een spin-off van ‘Men in Black’, maar zonder onze favoriete personages …

Er komt een spin-off van ‘Men in Black’, maar zonder onze favoriete personages …

“Here come the men in black”, want de filmfranchise ‘Men in Black’ komt terug. Maar naast dat topnieuws is er ook een iets minder leuke kant, want het gaat namelijk niet om een sequel maar om een spin-off. De geliefde personages van Will Smith en Tommy Lee Jones zullen dus niet in de film voorkomen. De nieuwe film zal een hedendaagsere en meer globale sfeer hebben.

Sony probeert met de hedendaagse spin-off mee te surfen op het succes van Jurassic World, dat ook een moderne spin gaf aan de oude Jurassic Park-franchise en die zo weer relevant en succesvol maakte.

Matt Holloway en Art Marcum zullen voor het script zorgen. En dat zijn geen kleine namen, want ze schreven zo al het verhaal voor Iron Man en Transformers: The Last Knight. Ook Steven Spielberg zal meewerken aan de spin-off als executive producer. Een van de producers van de film reageert alvast enthousiast. “Art en Matt hebben een spin-off geschreven die trouw is aan de Men in Black-wereld maar die de franchise toch ook uitbreidt.”

Gesponsorde artikelen