Er komt een spin-off van ‘Riverdale’ rond Katy Keene

Er komt een spin-off van ‘Riverdale’ rond Katy Keene

‘Riverdale’-fans: spring maar een gat in de lucht, want na ‘Chilling Adventures of Sabrina’ komt er nog een spin-off van de populaire serie. Er is al een pilootaflevering besteld van de nieuwe reeks die ‘Katy Keene’ zal heten.

De nieuwe serie Katy Keene is, net als Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina, gebaseerd op de stripboeken The Archie Comics. Keene is een jongedame die het wil maken als modeontwerper in New York. Verder verschijnen er nog drie andere personages uit de stripboeken in de serie.

(Deze 10 Netflix Original series waren het duurst om te maken.)

Gelukszoekers

Het verhaal gaat over de vier twintigers die willen doorbreken in The Big Apple. De vrienden proberen carrière te maken op Broadway, in de muziekwereld en op de catwalk. De serie wordt een musical en een dramatische komedie.

(Dit zijn de tien deelnemers van Blind Getrouwd 2019.)

Dezelfde producer-scenarist

Katy Keene zou slechts een voorlopige titel zijn. Dat meldt de Amerikaanse nieuwswebsite Den of Geek. De pilootaflevering is geschreven en geproduceerd door Roberto Aguirre-Sacasa, de man achter Riverdale en Chilling Adventures of Sabrina.

Of de aflevering ook op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Maar aangezien de andere twee series ook op de streamingdienst staan, is de kans best groot.

(De restauranteigenares die na Fyre Festival alles verloor, haalt 150.000 euro op met crowdfunding.)

Dit zijn de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen