Left Right
scrollTop top

Er komt nu ook een Burger King bij Leuven, Sint-Niklaas en Hoogstraten … maar niet waar je verwacht


Er komt nu ook een Burger King bij Leuven, Sint-Niklaas en Hoogstraten … maar niet waar je verwacht

De komst van Burger King naar ons land zorgde bij vele burgerfanaten voor een groot feest. Voorlopig kunnen echter alleen Antwerpen, Oudergem, Charleroi en Namen genieten van de enige echte Whopper. Maar binnenkort komen daar nog drie Vlaamse steden bij. Want Burger King zoekt medewerkers voor nieuwe vestigingen nabij Leuven, Sint-Niklaas en Hoogstraten. Maar voor jullie al het water in de mond krijgen, het is niet op de plaatsen die je zou verwachten.

Er zijn veel mensen die een hoop over hebben voor een Whopper of een Long Chicken van Burger King. Het langverwachte neerstrijken van Burger King in ons land werd dan ook op gejuich onthaald. Eindelijk zouden we ook in eigen land kunnen genieten van de koninklijke hamburgers van Burger King. Voorlopig bleven het aantal filialen echter wel beperkt. Enkel Antwerpen, Oudergem, Charleroi en Namen kregen de eer een echte Burger King te mogen huisvesten.

Texaco

Het leek daar ook een tijd bij te blijven. De fastfoodketen ging zelfs zo ver dat ze op Instagram andere locaties trollden. “Jullie zullen toch nog even moeten wachten voor we jullie vorstelijk kunnen plezieren”, klonk het op hun sociale media. Brussel, Hasselt, Sint-Niklaas, Waterloo, Durbuy en Brugge zouden nog even moeten wachten op hun filiaal. Maar al snel bleek dat Brugge toch sneller dan verwacht een Burger King zou kunnen krijgen. En nu zou ook een andere grote stad uit dat lijstje zich mogen opmaken voor de komst van de koninklijke burger. Of toch, een beetje.

Burger King is namelijk voor drie nieuwe vestigingen op zoek naar nieuw personeel. Zowel in Kruibeke (nabij Sint-Niklaas), Heverlee (bij Leuven) als Minderhout (bij Hoogstraten) zouden er Burger King-filialen gaan verschijnen. Niet meteen de grote steden die je zou verwachten, maar daar is een logische verklaring voor. Burger King werkt namelijk samen met Texaco en zal daarom op twee Texaco-locaties ook een Burger King gaan oprichten.

In Leuven, of eerder Heverlee, zou het gaan om het Texaco-tankstation aan de afrit van de E40. In Kruibeke komt er eentje langs de E17, in Minderhout zal dat aan de E19 zijn. Geen topnieuws voor studenten uit Leuven of Sint-Niklaas dus. Maar wie onderweg is, zal nu dus wel even kunnen stoppen voor een Whoppertje. Of twee. Of drie …

Burger King

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.641.073
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618