Left Right
scrollTop top

Er staat nog veel te gebeuren in Temptation Island: verleider Ken en Lize weer samen gespot in Gent


Er staat nog veel te gebeuren in Temptation Island: verleider Ken en Lize weer samen gespot in Gent

Het belooft nog spannend te worden in ‘Temptation Island’. Zeker nu na afgelopen weekend duidelijk is geworden dat er meer aan de hand is tussen Ken en Lize. De twee zijn namelijk opnieuw samen gespot… in het Gentse uitgaansleven deze keer. En ze weken geen seconde van elkaars zijde. Ook al konden honderden mensen meekijken.

Verleider Ken is sinds de eerste aflevering van Temptation Island de meest gesmaakte vrijgezel. En niet alleen bij Lize. Elk weekend wordt hij namelijk in ons land meermaals geboekt voor allerhande acte-de-présences: om een gitaaroptreden te geven of om een fuif of discotheekfeestje op te luisteren (lees: extra vrouwen te lokken). Dat was afgelopen weekend niet anders. Of toch wel een klein beetje.

Afgelopen zaterdag stond hij geafficheerd op Loveboat, een populair partyconcept in de Gentse club Tijuana. Maar hij kwam niet alleen… Ook Lize dook opeens op in de vip-lounge. Officieel samen met wat vriendinnen, ‘officieus’ week ze geen seconde van zijn zijde. Hij boven, zij boven. Hij beneden, zij beneden. Er zijn geen foto’s van de twee samen, maar zich verbergen deden ze dus allerminst. En voor de geïnteresseerden: van Jefferson geen spoor.

Dat er in Thailand nog vanalles staat te gebeuren is wel duidelijk. En dat Jefferson out the picture is na dit weekend ook. Wij kunnen alvast niet wachten op de volgende aflevering…


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  58.640.945
 • Aantal
  doden
  1.387.976
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  558.779
 • Aantal
  doden
  15.618