Er waait een frisse wind door de coupe van VTM-weerman David

Er waait een frisse wind door de coupe van VTM-weerman David

VTM-weerman David Dehenauw (45) postte enkele dagen geleden een foto van zijn nieuwe kapsel op Twitter. De weerman verscheen onlangs in de VTM-parodiereeks Tegen De Sterren Op. Daar werd er gelachen met zijn ietwat opvallende rechtopstaande coupe die hij jarenlang had. De aflevering heeft dus duidelijk wat sporen nagelaten, maar is in eerste instantie dus een mopje. “Ik heb mijn nieuwe coupe al even. Het is vooral om aan te tonen dat het nu echt wel weer over mijn weerberichten mag gaan”.

“Vermits er de laatste tijd meer over mijn looks dan mijn voorspellingen gesproken wordt: bijgewerkte coupe”, dat liet David dus weten op zijn Twitterpagina. Het is geen geheim dat de weerman enkele jaren een rechtopstaand kapsel droeg. Eén kijker gaf zelfs de reactie dat de wind na jaren precies gekeerd was in het kapsel van David. “Die kwam jarenlang uit het zuiden en nu uit het westen”, grapte Dehenauw.

Toch is zijn kapsel niet nieuw en is de foto vooral een knipoog naar de vele reacties die hij kreeg na de aflevering van Tegen De Sterren Op. “Ik heb dit nieuwe kapsel al even en ik heb er veel reacties op gekregen. Van journalisten op de redactie van VTM, maar ook van kijkers.”

Het fragment van de Tegen De Sterren Op-aflevering kan je hieronder bekijken:

Bron: Het Nieuwsblad

Gesponsorde artikelen