Er zijn exclusieve beelden van ‘Fantastic Beasts’, maar om ze te zien moest je eerst een raadseltje oplossen

Er zijn exclusieve beelden van ‘Fantastic Beasts’, maar om ze te zien moest je eerst een raadseltje oplossen

Binnen twee weken is ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’, de nieuwe film van J.K. Rowling, eindelijk uit. Voor wie niet kan wachten, is vandaag een exclusief fragment gelost. Daarvoor moest wel eerst een raadseltje opgelost worden.

Kunnen jullie ook bijna niet meer wachten tot Fantastic Beasts in de cinema is? De film kondigde vrijdag aan dat ze een exclusieve scène zouden zetten als je hun raadsel kon oplossen. Vandaag is het fragment eindelijk te zien.

Fantastic Beasts had dus vrijdag een raadsel op Twitter geplaatst. Ze beloofden een exclusieve scène met personage Queenie Goldstein, een taart en nog een ander personage. Fans mochten raden wie het andere personage was door zijn emoji te tweeten. Dat werd massaal gedaan.

Jacob Kowalski

Uiteindelijk bleek Jacob Kowalski, een ander belangrijk personage uit de film, het juiste antwoord te zijn. Vanaf dan was het vol spanning wachten op de exclusieve beelden.Die scène werd dan eindelijk vandaag gedeeld. Daarin zien we hoofdpersonage Newt Scamander kijken hoe Queenie Goldstein een appelstrudel maakt voor Jacob Kowalski. Je kan het hier onderaan bekijken.

Nieuw raadsel

Morgen zou een nieuw raadsel gelost worden op hun Twitter-account en enkele dagen volgt dan een nieuwe scène. Om de film in de cinema te zien moet je nog wachten tot 16 november.

Fantastic Beasts and Where to Find Them is een spin-off van Harry Potter en werd ook geschreven door J.K. Rowling. Newt Scamander, ex-leerling van Zweinstein, trekt naar New York met een magische koffer vol fabeldieren, maar daar loopt het fout.

Gesponsorde artikelen