Er zijn nu ook Crocs met een buideltasje, want ze waren nog niet lelijk genoeg

Er zijn nu ook Crocs met een buideltasje, want ze waren nog niet lelijk genoeg

Crocs staan bekend als de lelijkste schoenen (of ja, klompen) ter wereld. Maar nu zijn ze zelfs nog een beetje lelijker geworden. De nieuwste uitgave van de plastieken klompen beschikt namelijk over een buideltasje. Handig, oké, ja. Maar mooi? 

Bel de fashion police, want er zijn nieuwe Crocs en die zijn zowaar nóg lelijker dan de basisvariant. De nieuwe Crocs hebben een extraatje, in de vorm van een buideltasje.

Crocs met een buideltasje

De nieuwste Crocs zijn een samenwerking met het Japanse kledingmerk Beams. De collectie bestaat uit vier verschillende soorten Crocs, de ene al wat vreemder dan de andere. Zo zijn er Crocs met een plateauzool, vergelijkbaar met die van Balenciaga enkele maanden geleden. Er zijn ook Crocs met franjes, en Crocs die om god weet welke reden een zonneklep hebben.

Maar onze favoriet is sowieso de versie met een buideltasje. Het kleine tasje is groot genoeg voor je kleingeld en de waardigheid die je nog hebt wanneer je ze draagt. Ideaal dus! Wie geïnteresseerd is in deze bijzondere Crocs kan ze hier bestellen.

Bekijk hier de volledige collectie:

Instagram beams_official

Gesponsorde artikelen