Erger dan De Mol: fan van Game Of Thrones ontdekt teaser voor het nieuwe seizoen in het oog van een White Walker

Erger dan De Mol: fan van Game Of Thrones ontdekt teaser voor het nieuwe seizoen in het oog van een White Walker

Fans van Game Of Thrones zijn een beetje geobsedeerd. Een beetje maar … We zijn het na de zoektocht in De Mol wel gewend om overal iets achter te zoeken, maar nu heeft een GOT-fan iets ontdekt in de reflectie van een oog in de trailer van het nieuwe seizoen. Het is misschien te wijten aan afkickverschijnselen nu het vervolg er later dan gewoonlijk komt.

April is vandaag begonnen, en normaal zitten we dan in de laatste weken voor Game Of Thrones eindelijk terugkeert na een lange winter. Maar die winter duurt dit jaar veel langer. Pas in de zomervakantie gaan we het vervolg kunnen zien. Daardoor zullen ook de theorieën over de trailers en de eerste beelden talrijker zijn.

We somden er al een paar op, maar deze is toch heel bijzonder (of vergezocht). Reddit-gebruiker FacelessGreensear heeft reflecties gezien in het oog van een White Walker. En je weet gewoon dat het de bedoeling van HBO was dat iemand dit zou opmerken.

Laten we eerst eens kijken waar de reflecties zich bevinden

Eerst rechts: is dat een grot of De Muur???

Laten we even wat inzoomen

Duidelijk is het niet, maar fans zien hier de top van De Muur in. Helemaal rechts is een grot of een gat te zien. Een gat in De Muur? Na een aanval door de White Walkers?

En dan de linkerkant: wat zijn die spookachtige figuren?

Het kunnen mensen zijn, of gewoon andere White Walkers. Hoe dan ook zien we hier volgens sommige fans de scène waarbij De Muur het begint te begeven. Dat verwachten we in het nieuwe seizoen, dus helemaal onlogisch is het niet.

Maar of er überhaupt sprake is van reflecties en of die dan een betekenis hebben, dat laten we aan jouw verbeelding over. Hoewel het vandaag 1 april is, kunnen we zeggen dat dit geen aprilgrap is. Bij Game Of Thrones zouden we dat niet durven …

Check hieronder nog eens de volledige trailer als je hem gemist hebt:

Gesponsorde artikelen